Nieuw BAZES-bestuur 2015-2016 gezocht!

De BAZES zoekt een nieuw bestuur!

De BAZES staat voor ‘Benefiet Actie Zeven Erkende Studentenverenigingen’, dit zijn Albertus Magnus, Vindicat atque Polit, Bernlef, Cleopatra, Dizkartes, Navigators en Unitas.

De BAZES vindt elk jaar plaats op een woensdag in mei en bestaat uit een dag- en een avondprogramma in teken van een goed doel. Het dagprogramma bestaat uit activiteiten voor stadjers & kinderen. Het avondprogramma bestaat uit een kroegentocht, waarbij alle verenigingen hun deuren openen voor alle studenten van de stad Groningen en genodigden.

Wil jij namens jouw vereniging een groot liefdadigheidsevenement voor mensen uit de stad organiseren? Samenwerken met studenten van de zeven studentenverenigingen van Groningen? Contacten opdoen en een leuke tijd hebben?

Voor het BAZES–bestuur 2015-2016 zijn we op zoek naar de volgende functies: secretaris, fiscus, acquisitie, evenementen I, evenementen II en promotie.

Solliciteren kan door CV en motivatiebrief vóór zondag 4 oktober naar bazes@contractus.nl te sturen.

Voor meer informatie kun je altijd e-mailen naar bazes@contractus.nl of contact opnemen met de extern van je vereniging.

Let op! We zijn alleen nog op zoek naar sollicitanten van Albertus, Bernlef, Cleopatra, Navigators, Unitas en Vindicat!