Navigators Studentenvereniging Groningen is een christelijke studentenvereniging in Groningen. Met ongeveer 450 actieve leden is N.S.G. de grootste christelijke vereniging van Groningen. Sinds enkele jaren is Navigators gevestigd aan de Hardewikerstraat 7, in een monumentaal pand middenin de stad.

Binnen de vereniging heerst een goede afwisseling tussen student-zijn en de diepgang in het christelijk geloof. Het motto van N.S.G. is ‘Christus kennen en Hem bekend maken’. Onder andere tijdens de tweewekelijkse kring wordt gebouwd aan je persoonlijke relatie met God. Daarnaast is er iedere dinsdagavond een verenigingsactiviteit met aansluitend een borrel in sociëteit de Domus Veritatis, waarbij externen van harte welkom zijn! Naast de vaste verenigingsavond vinden er regelmatig andere activiteiten plaats zoals feesten, borrels, praise & worship avonden, sportevenementen, toneel en het jaarlijkse gala. Er zijn in totaal 14 Navigatorsverenigingen binnen Nederland en jaarlijks vinden er dan ook talloze landelijke activiteiten plaats zoals het songfestival, de sportdag en een zomerkamp.

Nieuwsgierig? Iedere dinsdag ben je vanaf 23.00 uur welkom aan de Hardewikerstraat 7 om sfeer te komen proeven op de borrel, of op een van de andere activiteiten. Voor meer informatie kun je terecht bij de Abactis van N.S.G. via abactis@nsgroningen.nl. Tijdens de KEI week kun je je inschrijven om lid te worden van de vereniging.