Ben jij enthousiast, sociaal, gedreven en aangesloten bij een studentenvereniging? Lijkt het je leuk om een jaar lang de 8 grootste studentengezelligheidsverenigingen van Groningen en haar 6500 leden te vertegenwoordigen en op te komen voor hun belangen? Dan is een part-time bestuursjaar bij Contractus iets voor jou!

Contractus is het koepelorgaan van de acht aangesloten studentenverenigingen in Groningen. Contractus behartigt de belangen van de studentenverenigingen bij de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool, de gemeente en andere externe partijen. Daarnaast is het bestuur een aanspreekpunt en een platform voor de aangesloten verenigingen om informatie en kennis te delen, vragen te stellen en het onderlinge contact te behouden. We komen ook veel over de vloer bij alle verenigingen. Aan borrels dan ook geen gebrek!

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer te weten komen? Klik hier voor meer informatie of neem een kijkje op onze Instagram-pagina: @contractus_groningen. Daarnaast staan wij altijd open voor een koffietje en willen graag meer vertellen, dus neem vooral contact met ons op! Onze contactgegevens zijn te vinden op deze website op de pagina “Contact”.

Solliciteren kan tot en met 1 mei 23.59. Stuur je CV en motivatiebrief naar secretaris@contractus.nl